måndag 14 maj 2012

I helgen

I helgen var jag till Piteå och hälsade på mamma & pappa. Jag och pappa tvättade bilarna, så nu är dom rena. Jag tycker att en svart bil är den snyggaste färgen på en bil men då ska den vara ren. Tyvärr regnade de i Boliden idag så nu är den lite skitig igen. Det är bara att tvätta igen.


Det var en underbar helg, solen sken men det är igen värme än. Men den kommer väl nån gång. Annars gjorde jag inte så mycket i helgen, tog det lugnt bara.
En ny arbetsvecka har börjat och det känns ganska bra. Vi är lediga antingen torsdag eller fredag, jag hoppas på fredag. Nu ska jag hoppa i säng.

Ha en fortsatt trevlig vecka på er!
Kram/David

söndag 6 maj 2012

Nytt blogginlägg!

Jag har skaffat skägg. Gunbritt och Elsy tyckte att det var snyggt. Jag ska ha det ett tag sen får vi se om jag behåller det.
Nu var det ett tag sen jag skrev men jag har inte mått så bra dom senaste månaderna. Har varit hos docktorn men dom hittade inget. Dom kollade blodtrycket, kollade mina blodvärden, tog blod prov och kollade blod sockret. Allt var jätte bra. Just nu är det bra men vissa dar mår jag sämre. Det är upp och ner.

I helgen har jag varit hos mamma och pappa, pappa hjälpte mig att byta däck så nu är det gjort. I Boliden har det kommit minst 10 cm snö. Jag vill ha vår NU. Jag längtar till i sommar då jag ska hälsa på min kusin Erik och hans sambo Jonna. Ny arbetdag i morgon.

Ha en trevlig vecka allihopa!