onsdag 25 januari 2012

Oj oj vad tiden går fort!

Nu har det snart gått 3 veckor sen sist jag skrev. Måste skärpa mig. Har jobbat som vanligt idag och nu snart ska jag äta tacos till middag. Annars är allting som vanligt. Mer än så här blir det inte.
Skriver mera senare.

Ha en fortsatt trevlig vecka!
Kram/David

måndag 2 januari 2012

God fortsättning på det nya året!

Har haft en bra helg. I fredag var jag och såg Euskefeurat med mamma, pappa, Thomas, Peter, Roger, Maria och Anette. Det var otroligt bra. Han pratade lite om Lasse Eriksson, sen sjung han en sång som Lasse har skrivit och sjungit själv. Det var väldigt bra och sorgset på samma gång.

Nyårsafton firade jag hemma själv, jag åt tacos och såg på tv. Gick och la mig efter 12 slaget, skulle upp och jobba senare. Jag skulle ju hinna skriva ner lite tankar om mitt liv och skriva några nyårslöften innan det han bli 2012 men har inte haft tid. Så jag gör det senare i stället.
Idag har jag jobbat, slutade kl 15.00. Kom hem och såg på tv och lagade lite mat. Nu ska jag gå och sova, en ny arbetsvecka börjar idag.

Otroligt bra show med Euskefeurat.
Vilken bra mix med sång och komik. Han är bra Ronny.
När jag kom på garaget fick jag lov att popnita fast alla lister som satt löst. Det var några stycken men jag fick fast dom. Men jag hade bara två borrar som var slöa så det gick lite tungt att borra, tur att man är stark :) Det är inte vårat vanliga släp utan ett släp som man använder när det vanliga släpet har gått sönder eller det har hänt någonting annat.