onsdag 30 november 2011

Förra Helgen!

Förra helgen var mamma och pappa och hälsade på. Jag och mamma har en liten tradition och det är att vi julbakar tillsammans innan jul. Det är väldigt trevligt. Pappa hjälper också till :).
Vi plockade fram mina jul saker också, så nu lyser alla stjärnor och julstakar, det blev väldigt mysigt. Det enda som saknades var SNÖ!

Mamma och pappa!

Degen jäser.

Dom är redo att åka in i ugnen.

Visst ser dom goda ut?

Mamma hjälper till att lägga upp dom för att dom ska svalna. Det blev 140 bullar. Frysen blev full.

onsdag 23 november 2011

Onsdag!

http://www.luleahockey.se/Nyheter/Myllys-hyllningsceremoni/

Gud vilket dåligt väder det blev. Nu blev det plus grader igen, jag vill ha snö och minus grader. Det gick bra att jobba idag, temperaturen har varierat idag. Det var nån plus grad i Boliden och sen snöade det i Kriberg och var minus grader. Det har ändå varit ganska bra väglag. I helgen ska det julbakas, det ska bli roligt. Snart fredag och helg. Nu ska jag snart gå och sova.


Kram på er/David

söndag 20 november 2011

Bottoms Up!

http://www.youtube.com/watch?v=mT7EcNHovJ8En skit bra party låt. Den ska man köra då man dricker sprit!

I helgen!

I helgen har jag varit i Hortlax som min storebror Thomas. Hortlax ligger ca 1 mil utanför Piteå. Jag har inte gjort så mycket. Lördagen var man ut en liten stund sen fasnade jag framför tv. På kvällen såg vi en blu ray film.
Söndagen hände det inte så mycket heller. Jag gick en liten promenad, vilket var härligt. Underbart väder, kyligt och friskt. Sen for vi till mamma och pappa och fikade, vi var hela familjen där :). Kommer lite bilder från de nu.

Här sitter vi och fikar. Han som sitter med ryggen mor kameran är min storebror Thomas. Till höger om Thomas sitter Sixten och han i vit tröja är min andra storebror Roger. Till vänster om Thomas sitter Sally, sen har vi Anette. Bakom Anette sitter Fabian och sen har vi min pappa som heter Per. Bre vid Per sitter Elvira. Roger och Anettes barn heter Sixten och Sally och Thomas barn heter Fabian och Elvira. Thomas fru fattas, hon heter Anna, hon var vid tillfället i Spanien.


Här ser vi närmast kameran Roger, och sen Peter, och sen Sixten och sen Thomas.

Här sitter dom och kollar i en serie tidning.
Peter, Sixten och Thomas men vad skrattar dom åt egentligen?
Bakom rosorna sitter Maria (Peters Sambo). Sally, Elvira och Anette sitter och ser på en film på mobilen.
Här sitter Wilma och äter bulle. Wilma tillhör Mara och Peter.
Här sitter Wilma och Elvira och leker med lite leksaker. Elvira har tomte mössan på sig.
Här sitter dom igen. Ha en trevlig vecka allihopa!
                                                 Ha de så bra!
                                                 Kram/David

torsdag 17 november 2011

söndag 13 november 2011

Äntligen ett inlägg!

Nu var det ett tag sen jag skrev nånting här men jag har haft så mycket att göra i veckan. Jag går en liten utbildning på nätet genom New Boliden som man måste göra för att få vara på området. Det är två kurser man går. Först ska man läsa i genom 126 sidor och sen kommer ett prov på slutet, man måste minst ha 24 rätt av 30 frågor. Jag har gjort första som är på 90 sidor och ett prov på slutet. Det fick jag 17 rätt på av 20 frågor, så det klarade jag.

I helgen har jag inte gjort så mycket, har tvättat och diskat bort lite. Nu vill jag ha kyla och snö. Det har inte hänt nått intressant i helgen så det finns inte så mycket att skriva om.

Ha en trevlig söndag kväll!
Kram/David




söndag 6 november 2011

Hans Zimmer

http://www.youtube.com/watch?v=JjzA34Klrk0&feature=related

Lördag

Igår lördag så gjorde jag inte så mycket. Jag har fortfarande kvar lite av förkylningen, vill inte riktigt släppa taget än. Jag gjorde egen pizza i ugnen det blev väldigt bra. Sen så öppnade jag en chips påse och en dricka. Slog på PS3:an och såg Pirates Of The Caribbean Död Mans Kista på blu-ray. Köpte dom tre första filmerna, ska köpa den senaste så fort jag kan. Det är en av mina favorit filmer. Jag älskar musiken i filmen, som är gjord av en av mina absolut favoriter, Hans Zimmer. Nu har det blivit söndag och det är dags att gå och sova.

Godnatt på er och ha en trevlig söndag!
Kram/David